Novinky

Zo zákulisia


My spoznávame každý deň vás, tu sa môžte dozvedieť niečo o nás.

Nové zimné menu

V spolupráci s našimi barmanmi sme pre vás pripravili sezónne limonády, horúce a studené koktaily ale aj teplé čaje, ktoré vás v tomto počasí zaručene zahrejú. Vychutnajte si ich s príjemným výhľadom na Dunaj v Primi Eurovea. LIMONATA AMARENA domáce višňové pyré, domáci gaštanový a vanilkový sirup, šalvia, limeta, citrón, sóda. ROSA E PERA Four…

Primi Classics menu

Zobrali sme najobľúbenejšie jedlá z nášho menu a zaradili ich do nášho Primi Classics menu. Užite si obľúbené a overené klasiky kedykoľvek máte chuť. PREDJEDLÁ Opekaný toskánsky chlieb s parmezánom, ricottou, mozarellou a smotanou. Pizza sticks so syrovám dipom. POLIEVKA Paradajková s bazalkovým olejom a parmezánom. ŠALÁT Ceasar šalát s rímskym a ľadovým šalátom. Ceasar…

Spoznajte 9 jedál z nového menu

Pozrite sa na niektoré z výnimočných jedál, ktoré nájdete v novom menu. PAN CON TOMATE Ak ste niekedy boli v Španielsku, toto je špecialita, ktorú vám ponúkli ku každému jedlu. Davidov variant je z Katalánska, odkiaľ pochádza aj on. Je to nasucho opečená domáca focaccia potretá dužinou paradajok a ako prílohu vám ponúknu vynikajúce olivy. Pečivo pre Primi na mieru…

Máme nové terasy

Naše nové terasy Vás prenesú do nášho milovaného Stredomoria. Nadýchnite sa u nás na brehu rieky a užite si výhľad, zeleň aj príjemný vánok v tieni. Vyberte si, či Vám viac vyhovujú miesta pod stromami a bližšie pri vode, alebo na vyvýšenom pódiu s výhľadom.

Naše úplne nové menu

Naše nové menu je skutočne výnimočné. Vzniklo spoluprácou dvoch talentovaných šéfkuchárov – Španiela Davida Diáza a Taliana Fiorenza Ricciho. Predstavuje fúziu toho najlepšieho z mediteránskej kuchyne – talianske, grécke, španielske, francúzske, turecké – stredomorské regionálne receptúry. Autentické, pôvodné recepty tak, ako ich varili doma. David Diáz pochádza z Katalánska a v Barcelone aj v Prahe varil v Michelinských reštauráciách. „V našej kuchyni to vždy…